Opstart flugtskydning (kun for medlemmer)

3. marts 2021 0 Af Danni Johansen

Lørdag d. 6/3 starter vi med flugtskydningDa corona restriktioner påbyder et forsamlingspåbud på max 25 personer, afvikler vi skydningen fra kl. 12 til 16.
Vi håber, I vil snakke sammen med dem I normalt skyder sammen med og komme enten mellem kl.12 til 14eller kl.14 til 16.På den måde tror vi i bestyrelsen, vi kan holde antallet under 25 personer gennem dagen.Tag varmt tøj på da vi ikke må bruge klubhuset, til andet end salg af skydekort.
Mårhunderegulering.
Sidste år fik alle jagtforeninger i Herning kommune, mårhundefælder og vildtkameraer.
Herning kommune vil gerne have en tilbagemelding om antallet af nedlagte mårhunde.Så har du nedlagt mårhund i denne sæson, vil jeg gerne have besked.Send en SMS eller mail med navn og antal nedlagte mårhunde til Carsten tlf. 40824974 eller mail caj@live.dkSå tror vi på, at få flere på midler fra Herning kommune
Med Jæger HilsenBestyrelsen